ICloud Kilidi Nedir ve nasıl Açılır? Tüm detaylarıyla iPhone Etkinleştirme Kilidi Kırma İşlemi
iPhone5 ve sonraki sürümlerde görülen iCloud kilidi ve telefonu etkinleştirme vakaı bu telefonları ikinci el olarak alanların fazlasıyla başını ağrıtmakta. Yazımızda telefonunu etkinleştirme problemi yaşayanlar için çözüm yollarını yazacağız.


IPhone5 ve sonraki sürümü olan iPhone 6 ek olarak iPhone 6 Plus model telefonlarda bildiğiniz gibi hattınızı ilk taktıktan sonrasında işletim sistemi, telefonu Apple ID adı verdiği bir yöntemle etkinleştirmeyi istemektedir.

Bunu bir kez meydana getirdiğinızda ise telefon o Apple-ID ile ilişkilendirilmiş hale geliyor ve sonraki sıfırlama ve güncelleme yapılacağı zamanlarda bu elektronik posta adresi ve şifre ile öncelikle sizden tasdik alıyor.

Mevzumuz telefonunu ikinci el alıp bu kilide takılan kişiler için. Şöyle ki, telefonu ikinci el aldınız ve bu durumdan hiç mi hiç haberiniz yok, yanlışlıkla telefonu sıfırla dediniz ve karşınıza; telefonu etkinleştirmek için şu posta adresiyle oturum açın ibaresi geldi. Ve sorun yine şurada ki bu elektronik posta adresi sizindeğil, telefonun ilk sahibinin. Dolayısı ile şifreyi de bilmediğiniz için telefonu etkin konuma getiremiyorsunuz. ICloud kilidi denilen şey tam anlamıyla bu.

Apple, telefon çalınmalarının önüne geçmek için böyle bir önlem almış. Ek olarak bunun haricinde telefonun ayarlar menüsünde "Telefonumu Bul" seçeneği de yer alıyor ve bunu seçtiğinizde, telefon açıldığı durumda nerede olduğunu görebiliyor ve takip edebiliyorsunuz.

Bu kilidi kırmak için çeşitli yöntemler doğal olarak ki mevcut sadece çok zor bulunduğunu belirtelim. Yazımızda bu işlemden, iCloud kilidi açma işleminden bahsedeceğiz.

ICloud Kilidi Kırma Hizmeti Veren Siteler
Yazıya başlamadan önce bir kaç site verelim isterseniz. Bu siteler, icloud kilidi açma hizmeti veriyorlar. Ücretler biraz pahalı olsa da en emin siteleri seçmeye çalıştığımızı belirtelim. Bu sitelere para gönderdiğinizde veya bu kırma hizmetini satın almış olduğunızda mesuliyet tamamen size aittir. Lütfen öncelikle güvenilirliğinden siz de emin olun. Sizlerden sağlam icloud seri numaralarını alıp daha başka telefonlarda kullanabilirler.