iPhone iCloud Şifresi Kırdırma Ücreti
Derseniz ki iCloud şifresi kırdırma kaç para yada kaça kırarlar, sizin için öğrendik :) İstanbul'da ikamet ediyorsanız, gideceğiniz yer tahmin edeceğiniz üzere Doğu Bank. Burada bir kaç yer ile meydana getirdiğimız telefon görüşmelerinin arkasından, ortaya çıkan fiyat 160 dolar ile 190 dolar aralığında. Ve bir şartları var, telefonumu bul özelliğinin aktif olmaması gerekiyor donanımsal olarak iCloud şifresi kırdırmak istiyorsanız.



ICloud Şifresi nasıl Aşılır?
Eğer kilidi kırdırmak için 500 lira vermem şuan için zor diyorsanız ve telefonu birazcık kullanayım bana yeter de derseniz, iCloud kilidini aşmanın ve telefonu kısıtlı olarak da olsa kullanmanın bir yolu var!

ICloud Activation Bypass isminde olan bu yöntem ile iCloud kilitli iPhone telefonunuzu kullanarak Youtube videoları izleyebilir, çeşitli uygulamaları kullanabilir, oyun oynayabilir, resim çekebilir, İnternet sayfalarına girebilir ve müzik dinleyebilirsiniz.
İnternet üzerinde yine üçüncü parti sunucular tarafınca sunulan bu imkan, telefon kırılamadığı için geçici olarak kullanılabilir. Tamamen ücretsiz ve bağış sistemine dayalı olarak bu sunucuları servis ediyorlar.

Google üzerinden arama yaparak kolayca bu tip adreslere ulaşabilirsiniz sadece aramak istemiyorum ben derseniz buyurun size örnek: icloud bypass server 2015

Aşağıdaki video, bu tip bir sunucuyu iyi mi kullanacağınızı gösteriyor?

Bu yöntemlerin haricinde, şuan için telefonun iCloud kilidini kaldırmanın herhangi bir yolu yok. Ve tabi ki, mail adresine veya ilk sahibine ulaşabilirseniz o ayrı mevzu. Telefonu faturası ile beraber aldıysanız ne mutlu size çünkü yapmanız ihtiyaç duyulan hiç bunlarla uğraşmadan Apple ile mesailime geçmek!

ICloud kilidi en basit iyi mi kaldırılır merak ediyor musunuz? Elinizdeki araç ile Apple müşteri hizmetlerine ulaşıyorsunuz ve size telefonun ilk sahibine ilişkin elektronik posta adresini veriyorlar. Sizde bu adrese bir mail gönderiyorsunuz ne olursun telefonu iCloud hesabından kaldır diye, adam tamam kaldırdım diye geri dönüş yaparsa başka aslabir şey yapmanıza gerek kalmıyor ve telefonunuz aslabir şey olmamış benzer biçimde sıfırdan kolayca açılıyor. İşte bu kadar! :)

iCloud şifresi kırdırmak için gene İnternet üzerinden bu hizmeti ücretli veren yabancı bir kaç site var. Buralar da 140-160 dolar yöreında telefonun iCloud kilidini kaldırıyor veya kaldırdığını iddia ediyorlar. Bunu yapmak için de onlara vermeniz gereken yalnızca birazcık data ile telefonunuzun IMEI kodu. Telefonu göndermenize bile gerek kalmıyor. Iyi mi yaptıklarını merak ediyoruz tabi ki ama iCloud hesabına bir şekilde ulaşıyorlar ve telefon ile hesabın ilişiğini kesiyorlar şeklinde görünüyor. Veya Apple'da çalışan tanıdıklarına "Abi şunu kaldırsana" diyor da olabilirler :) Sonuç saygınlıkı ile bu hizmetlere güvenip güvenmemek size kalıyor. Bizler denemedik.